Промоции

Полисорб Плюс

Полисорб Плюс
Полисорб Плюс
Марка: АО ПОЛИСОРБ-РУСИЯ
Код на продукт: Буркан 25гр, прахообразна форма
Наличност: 381
Цена: 39.90лв
Без данък: 39.90лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

Полисорб Плюс-мощна детоксикация на организма

(N: KX-1345/23.03.2015г.)

Днес, не всички храни, може да се нарекат полезни или дори безопасни и не всеки може да даде на организма си всички необходими хранителни вещества. Чрез употребата на хранителни добавки ние можем да доставим на тялото си необходимите биологично-активни вещества. Хранителните добавки не са лекарства, без тях е трудно в наше време да се преборим с опасните инфекции и лошата екологична среда. Към тези хранителни добавки спада сорбента Полисорб Плюс, притежаващ универсални детоксикиращи свойства. Хранителната добавка Полисорб Плюс е уникално природно средство за изчистване на организма, което ни помага да имаме по-дълъг живот в добро здраве! Хранителната добавка Полисорб Плюс е препарат от ново поколение, сорбент със силни сорбционни и детоксикиращи свойства, който се състои от натурални съставки. Полисорб Плюс съчетава уникалните свойства на янтарната киселина и силиция.Съвместното действие на силиция и янтарната киселина позволява не само да се изведат от организма натрупаните токсини и шлаки, но и се дава възможност на организма да се насити с вещества, които са му необходими така както му е жизнено необходим въздуха! Мощните антиоксидантни свойства на хранителната добавка Полисорб Плюс забавя процеса на стареене. Благодарение на това, че хранителната добавка Полисорб Плюс нормализира обмена на веществата в организма се постига и редуциране на теглото като се извеждат лошите мазнини от храната. Продуктът няма разхлабващо действие. При храносмилателни разстройства, дори спира диария. Полисорб Плюс е отлично средство срещу диария, натравяния, алергии, махмурлук, акне. Полисорб Плюс премахва интоксикацията в организма при заболяване от грип, като намалява риска от усложнения, възстановява имунитета. В резултат от приема на препарата Полисорб Плюс се повишава устойчивостта на организма към стрес, укрепва имунитета, подобрява се самочувствието като цяло, увеличава се физическата активност, намалява се риска от развитието на хронични заболявания, при редовна употреба спомага за увеличаване на продължителността на живота. Към главното достойнство на хранителна добавка Полисорб Плюс се включва и факта, че активният силиций внимателно събира всички токсични вещества и ги извежда от организма, без да се абсорбира в кръвния поток. Янтарната киселина, която се съдържа в хранителната добавка Полисорб Плюс в оптимални пропорции, се абсорбира добре, тя възстановява нормалните метаболитни процеси в организма, стимулира добрата работа на вътрешните органи и тяхното регенериране на клетъчно ниво. Благодарение на тази уникална комбинация от вещества, хранителната добавка Полисорб Плюс осигурява несравнимо детоксикиращо и антиоксидантно действие.

Съвместната работа на силиция с янтарната киселина: В процеса на еволюцията, човекът е изпробвал много начини за защита, укрепване на здравето и лечението на различни заболявания и е стигнал до извода, че най-доброто средство са природните продукти. Компонентите, влизащи в състава на Полисорб Плюс са прекрасни антиоксиданти.Янтарната киселина обезврежда действието на свободните радикали, а силиция ги абсорбира и ги извежда от организма. Съвместното действие на силициевия диоксид и янтарната киселина в хранителната добавка Полисорб Плюс не само извежда от тялото токсините и шлаките, но същевременно спомага за пълноценното усвояване на хранителните вещества и витамините. Резултатът е повишена устойчивост на организма при стрес, укрепване на имунитета, подобряване на здравето и самочувствието като цяло, повишаване на физическата активност, забавяне на процеса на стареене, намаляване на броя пристъпите при хронични заболявания.

Незаменимият силиций: В Полисорб Плюс 98% от състава е силициев диоксид, който е важен за поддържане на имунитета на човешкия организъм. В организма, силициевият диоксид се среща в надбъбречните жлези, далака, но това количество е твърде малко, за да помогне на организма при появата на каквото и да е заболяване. Според медицинските изследвания, 38% от функциите на тялото се осъществяват благодарение на силиция. Силициевият двуокис е ускорител на окислително-възстановителните реакции. Силициевият диоксид притежава изключително мощни детоксикиращи свойства и с това си качество той няма аналог в света! Бактериите, гъбичките, които паразитизират в човешкото тяло, поглъщащ силиций с такава бързина, че е необходимо той да се набавя в организма допълнително. В лумена на стомашно-чревния тракт силициевият двуокис се свързва и извежда от организма токсини със съвършенно различен произход, независимо дали са микроорганизми, токсини, включително и патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и тежки метали и солите на тежките метали, радионуклиди, алкохол, веществата, които намаляват имунитета и водят до бърза уморяемост и слабост и до повишена чувствителност към инфекции, продукти от разпадането на алкохола и азотния метаболизъм и т.н. Сорбентът може да се използва в случай на натравяне, повръщане, диария, хранителни алергии, кожни алергии(дерматити), екзема, махмурлук, акне и проблемна кожа, възпалителни процеси, грип и атипична пневмония, хронични заболявания, заболявания на черния дроб, жлъчните пътища и други заболявания . Допринася за ефективно изчистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи . Допринася за намаляване нивото на холестерола и кръвната захар.

Драгоценният кехлибар: Един от компонентите на Полисорб Плюс е янтарната киселина.Янтарната киселина присъства във всеки жив организъм и нейното действие се отнася до производството на енергия в клетките и така допринася за увеличаване на устойчивостта на организма при стрес, укрепване на имунната система, подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на прилаганата лекарствена терапия, повишаване на умствената и физическата работоспособност, подпомага организма да се адаптира към неблагоприятни условия. Янтарна киселина спомага за усвояването на кислород от клетките и неутрализира свободните радикали. С възрастта, способността на организма да се възстановява и да се лекува, се намалява, което се проявява в признаците на стареене. Причината за това е негативното въздействие на свободните радикали. Обикновено, количеството янтарна киселина, което се произвежда по естествен път в тялото, не е достатъчно, за да се противодейства на действието на неблагоприятните фактори от външната или вътрешната среда за организма. Тогава естествените запаси от янтърна киселина е необходимо да се попълнят. Янтарната киселина позволява на клетките на тялото да дишат. Това, което янтарната киселина прави за човешкия организъм е толкова необходимо, колкото е необходим и въздуха! Постоянната консумация на янтарна киселина не води до пристрастяване.

Приложение и ползи от употребата на Полисорб Плюс: Хранителната добавка Полисорб Плюс, може да се използва за подмладяване на организма, тъй като предпазва от преждевременно стареене, благодарение на антиоксидантното, мембраностабилизиращото и сорбционно действие. Вторият важен ефект, който се постига чрез приема на хранителната добавка Полисорб Плюс е намаляване на телесното тегло. Силицият абсорбира излишната мазнина в червата, постъпила чрез приема на храната и ги извежда от организма. Янтарна киселина стимулира производството на енергия в клетките и по този начин ускорява метаболизма на веществата, които допринасят за преобразуването на мазнините в енергия. Приемайки хранителната добавка Полисорб Плюс, вие не само ще съхраните младостта си, но също така и ще намалите теглото си. Хранителната добавка Полисорб Плюс като сорбент се прилага в случаи на натравяне, диария, алергии, хронични интоксикации, непоносимост към определен вид храна, махмурлук, токсикоза на бременността, като профилактично средство или при обостряне на различни заболявания. Подходящ за подготвяне на организма за бременност.

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА: Kолоиден силициев двуокис-98% /NRVs -%/; Янтарна киселина-2% /NRVs -%/. Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , глутен, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода два пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. НАЧИН НА УПОТРЕБА: от 7 до 14 дни. При необходимост курсът да се повтори след 2-3 седмици. . Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ ПРЕПОРЪЧВА:

*Профилактичен прием: Ако използвате с профилактична цел Полисорб Плюс, три, четири пъти в годината, с продължителност на курса две седмици, като предварително се консултирате с вашия лекар, вие можете значително да подобрите здравето си, а следователно и самочувствието си, външния си вид и да отложите идването на старостта.

*За подмладяване на организма: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода два пъти на ден1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.Продължителност: от 7 до 10 дни За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след един месец или месец и половина . Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За редуциране на телесното тегло: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода три пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.Продължителност: от 10 до 14 дни. За поддържане на ефекта е желателно курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За извеждане на радионуклиди: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода три пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 7 до 10 дни. При необходимост курсът да се повтори след 2-3 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За повишаване на имунитета: Две чаени лъжици (2гр), разтворени в  250мл-500мл вода четири пъти на ден, 1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 7 до 10 дни. След това следва почивка. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За профилактика на грип и ОРВИ: Една супена лъжица, разтворени в  250мл-500мл вода, два пъти на ден,1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.Продължителност: от 7 до 10 дни. След прекъсване от около един месец, курсът на профилактика може да се повтори още веднъж. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*При натравяне и диария: Една супена лъжица, разтворени в  250мл-500мл вода, три пъти на ден,1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства. Продължителност: от 3 до 5 дни, при необходимост курсът може да бъде удължен до 10 дни. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*При алергии, ракова и хронични интоксикации: Една супена лъжица, разтворени в  250мл-500мл вода, три пъти на ден,1час преди или 1 час след храна или вземане на лекарства.Продължителност: от 10 до 14 дни. При необходимост курсът да се повтори след 1-2 седмици. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

*За предотвратяване на махмурлук: Една - две супени лъжици в 500гр вода, преди да седнете на масата, повторете процедурата преди да си легнете. На сутринта още веднъж повторете процедурата

Забележка: За да подпомогнете оздравителния процес е препоръчително да изпивате по една чаша изворна вода, половин час преди всяко ядене. Една 1 чаена лъжичка от Полисорб Плюс «с връх» съдържа 1 г от препарата, а една 1 супена лъжичка от Полисорб Плюс «с връх» съдържа 3 г от препарата.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Преди употреба, консултирайте се с Вашия лекар, тъй като може да има индивидуална непоносимост на компонентите. Да се избягва употребата на Полисорб Плюс от деца до 14годишна възраст, бременните и кърмещите жени, при стомашна язва, дуоденална язва на дванайсетопръсника в остър стадий, кървене от стомашно-чревния тракт, атония на червата.

СЪХРАНЕНИЕ: На хладно, проветриво, сухо място, недостъпно за малки деца, при стайна температура и влажност не по-голяма от 75%, защитено от пряка слънчева светлина, в оригинална опаковка.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИ, ШЛАКИ, ПАТОГЕННИ БАКТЕРИ, БАКТЕРИАЛНИ ТОКСИНИ, АНТИГЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ АЛЕРГЕНИ, СОЛИТЕ НА ТЕЖКТЕ МЕТАЛИ, РАДИОНУКЛЕИДИ, МИКРООРГАНИЗМИ, ПРОДУКТИ ОТ РАЗПАДАНЕ НА АЛКОХОЛА, ХРАНИТЕЛНИ АЛЕРГИИ, КОЖНИ АЛЕРГИИ, ДЕРМАТИТИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КЛЕТКИТЕ НА КОЖАТА, ПРЕМАХВАНЕ НА ВЪЗПАЛИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ, ИЗГЛАЖДАНЕТО НА ФИННИТЕ ЛИНИИ, ТОНУС НА КОЖАТА, ТЕНА, НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО НА ВРЕДНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ, НАТРАВЯНЕ, ПОВРЪЩАНЕ, ДИАРИЯ, АЛЕРГИИ, МАХМУРЛУК, ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ, ЖЛЪЧНИТЕ ПЪТИЩА, АКНЕ, ПРОБЛЕМНА КОЖА, ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ГРИП, АТИПИЧНА ПНЕВМОНИЯ, СТРЕС, УКРЕПВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА, НАМАЛЯВАНЕ НА ТОКСИЧНОСТТА НА ЛЕКАРСТВЕНАТА ТЕРАПИЯ, ПОВИШАВАНЕ НА УМСТВЕНАТА И ФИЗИЧЕСКАТА РАБОТОСПОСОБНОСТ, АДАПТИРАНЕ КЪМ НЕБЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩОТО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КЛЕТЪЧНОТО ДИШАНЕ, ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСА НА СТАРЕЕНЕ, УСВОЯВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ВИТАМИНИ, НОРМАЛИЗИРАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА, РЕДУЦИРАНЕ НА ТЕГЛОТО, ИЗЧИСТВАНЕ НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ
Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024