Промоции

Вирумин с три зърнени храни 120

Вирумин с три зърнени храни 120
Вирумин с три зърнени храни 120
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Код на продукт: Опаковка 120бр/2,5гр. филтърни торбички
Наличност: 135
Цена: 56.76лв
Без данък: 56.76лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

Комплексна грижа за нашето здраве с тройна сила

В настоящата икономическа ситуация, липсата на средства за лекарства и основни хранителни продукти, забързания и интензивен начин на живот, налага да се върнем към корените на нашите прадеди и техните хранителни навици. Това води в същото време до повишаване на търсенето на забравените житни трици, както и хранителните продукти, произведени директно от тях ,

Ето защо полския производител P.W.M. GAMA би искал да ви представи една уникална и единствена по рода си хранителна формула от серията ВИРУМИН, която съдържа комбинация от 3 житни растения, чийто полезните свойства са останали забравени и са престанали да бъдат оценявани за много дълго време.

Уникалната комбинация от билки, овес, ечемик и люспи(шушулки) от елда съдържа необичайна доза от витамини и минерали, които са необходими за нашето тяло.

ИСТОРИЯТА НА ЗЪРНЕНИТЕ ХРАНИ

Историята на отглеждането на елда датира от три хиляди години, а нейния произход е свързан с планинските райони на северна Индия и Пакистан, в подножието на Хималаите. След това елдата достигна Китай, Япония и Корея. В днешно време, тя се отглежда от фермерите по цялото земно кълбо, и по-специално в Азия, в под-Кавказките региони, Бразилия и Европа. Елдата е пренесена до Полша, заедно с нашествието на татарите, затова понякога се нарича елда татарска (Fagopyrum tataricum). В момента, елда се отглежда в Полша най-често в региона на юг-изток (района на Janów Lubelski). Сорта отглеждан в Полша е (Fagopyrum Esculentum). Такъв е и случаят с растението овес. Овесът (Avena) е едногодишно растение, което принадлежи към семейството на тревистите растения и включва около 35 вида. Те растат в дивата природа в региона на Средиземно море и Централна Азия. Видът, който расте предимно в дивата природа в Полша е див овес (Avena fatua), растение което е плевел. От друга страна Avena Sativa е типичен вид овес, който сега е известен и култивиран от всички народи от Северна Европа. За да се характеризират хранителните качества на това уникално растение и неговата безценна стойност за човешкия организъм , разказваме за анекдотичния разговор между английски и шотландски професор. Английският професорът казва: "С овес се хранят конете в Англия , а в Шотландия е храна за хора". Шотландският професорът отговаря: "Съгласен съм. Затова има такива красиви коне в Англия и такива смели хора в Шотландия ". Ечемикът също е едногодишно растение и принадлежи към семейството на тревистите растения. От зората на човечеството ечемика се отглежда от хората като храна, фураж и лечебно растение. Той се е отглеждал в древна Месопотамия, Египет, Индия, Гърция и Рим. Ечемикът се е използвал от ранните цивилизации като най-важно растение за прехраната на хората. Той е бил използван, за печене на хляб и при производството на бира.

ПОЛЗИТЕ ОТ ВИРУМИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ЗА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ :

Ечемикът, както и овесът съдържат фибри (59,6 грама на 100 грама) и оказват благоприятно влияние върху храносмилателната система. Фолиевата киселина, подпомага производствоto на кръв, синтеза на аминокиселини, както и допринася за правилното функциониране на имунната система. Фолиевата киселина участва в клетъчното делене и допринася за растежа на майчините тъкани по време на бременност, както и помага да се поддържа метаболизма на хомоцистеин. Желязото, има важно значение в процеса на клетъчно делене и подпомага производството на червените кръвни клетки и хемоглобина; помага за правилно транспортиране на кислород в организма, както и поддържа правилното функциониране на имунната система. Рибофлавин (витамин В2), помага да се поддържа нормалното състояние на червените кръвни клетки, както и на лигавиците, подпомага правилното функциониране на нервната система, помага да се поддържа нормално зрението , допринася за пълноценното усвояване на желязото от организма и за осъществяване на енергийния метаболизъм. Селенът подпомага правилното функциониране на имунната система и щитовидната жлеза, както и помага за поддържане на здрава коса и нокти. Хромът помага да се поддържа правилното ниво на кръвната захар и допринася за поддържането на подходящи хранителни макрокомпоненти в организма. Цинкът, наред с другите биологично-активни вещества, помага да се поддържа киселинно-алкално равновесие в организма, както и правилен метаболизъм на въглехидратите. Цинкът участва в деленето на клетките и подпомага функционирането на имунната система. Освен това, цинкът помага да се запазят здрави костите, косата, кожата и ноктите. Фосфорът , подпомага правилното функциониране на лигавиците и запазването на здрави кости и зъби, както и допринася за поддържането на енергийния метаболизъм на организма. Молибденът, допринася за поддържането на метаболизма на серните аминокиселини.

Важно е да водим здравословен начин на живот и да имаме балансирана диета всеки ден. Един благоприятен ефект може да се наблюдава в случай на ежедневна консумация на фолиева киселина, желязо, рибофлавини, селен, хром, цинк, фосфор и молибден, съдържаща се в инфузия на три пакетчета от продукта ВИРУМИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ.

Нека да бъдем мъдри като следваме думите на бащата на медицината Хипократ от остров Кос: "Нека храната бъде вашето лекарство, а лекарството вашата храна.Как може човек да разбере причината за болестта, като не спазва това правило и го игнорира? „

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА:

http://www.pwmgama.pl/images/p_jeczmien.pngЗелен ечемик 35%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_owies.pngОвес – растение 20%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_gryka.pngЛюспи(шушулки) от елда 17%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_trawa.pngЛимонова трева 13%,

http://www.pwmgama.pl/images/p_herbata.pngЗелен чай 15%.

Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Начин на приготвяне:

http://www.pwmgama.pl/images/p_filizanka_kubek.pngСложете една филтърна торбичка от ВИРУМИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода).

http://www.pwmgama.pl/images/p_80st.pngТемпературата трябва да бъде около 80 градуса по Целзий.

http://www.pwmgama.pl/images/p_zegarek_5_10.pngЗапарва се от 5 до 10 минути.

Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа перфектен източник на витамини и минерали, особено необходими за децата и младите хора.

Начин на употреба:

http://www.pwmgama.pl/images/p_saszetka_3.pngПо една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции.

http://www.pwmgama.pl/images/opakowanie.jpgОпаковките са произведени от материали: памук,люспи от елда и телешка кожа отдолу. Препоръчително е те да се използват в домакинството за съхраняване на булгур, ориз, боб и др., тъй като наличието на танини в люспите от елда предотвратява растежа на бактерии, мухъл, плесен, акари, гъгрици и др. Не перете с гореща вода над 80'С!, След изпиране на текстилната опаковка тя изгубва свойствата си поради унищожаване на танините от високата температура.

Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Хранителна стойност в 100g от продукта ВИРУМИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ:

Информация за хранителната стойност

Съдържание в 100g от продукта

Единица мярка

% От референтните стойности за прием

в 1 пакетче (порция)

Енергийна стойност

895/218

kJ/kcal

'10.6

22.37kJ/

5.45kcal

Мазнини

От които наситени мастни киселини

'1.06


 

0.6

g


 

g

2.2


 

3

0.04g


 

0.015g

ВъглехидратиОт които захари

10.1

5.1

g

g

3.8

5.6

0.2525g

0.1275g

Диетични фибри

59.6

g

-

1.49g

Протеини

11

g

22

0.275g

Сол

0.058

g

0.9

0.00145g

Витамин C

19.25

mg

24

0.4812mg

Витамин E

'3.14

mg

26

0.0785mg

Витамин B9

630

µg

315

15.75µg

Витамин B2

0.61

mg

43

0.01525mg

Цинк

'4.35

mg

43

0.10875mg

Желязо

26.54

mg

189

0.6635mg

Хром

19.26

µg

48

0.4815µg

Молибден

'15.08

µg

30

0.377µg

Фосфор

222

mg

31

5.55mg

Селен

49.75

µg

90

1.2347µg

Референтен прием за средностатистически възрастен (8 400 кДж / 2 000 ккал).

Анализът се извършва в Laboratorium J.S. Хамилтън Полша S.A. в гр.Гдиня , BIOMOL-MED Sp. Z o.o. в гр.Лодз и SGS Laboratorium Polska, Република Полша.

 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: ВИРУMИН С ТРИ ЗЪРНЕНИ ХРАНИ 120, БЕЗГЛУТЕНОВ ПРОДУКТ, ФИБРИ, ЦЕЛУЛОЗА, СТОМАХ, ЧЕРВА, ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА, ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, ВИТАМИН В9, ВИТАМИН М, ПРОИЗВОДСТВО НА КРЪВ, СИНТЕЗ НА АМИНОКИСЕЛИНИ, ИМУННА СИСТЕМА, КЛЕТЪЧНО ДЕЛЕНИЕ, МАЙЧИНИ ТЪКАНИ, БРЕМЕННОСТ, МЕТАБОЛИЗЪМ НА ХОМОЦИСТЕИНА, ЖЕЛЯЗО, КЛЕТЪЧНО ДЕЛЕНИЕ, ХЕМАГЛОБИН, ТРАНСПОРТИРАНЕ НА КИСЛОРОД, ИМУННА СИСТЕМА, РИБОФЛАВИН, ВИТАМИН В2, НЕРВНА СИСТЕМА, ЗРЕНИЕ, ЕНЕРГИЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, СЕЛЕН, ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА, КОСА, НОКТИ, ХРОМ, КРЪВНА ЗАХАР, МАКРОКОМПОНЕНТИ, ЦИНК, КИСЕЛО-АЛКАЛНО РАВНОВЕСИЕ, МЕТАБОЛИЗЪМ НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ, ДЕЛЕНИЕ НА КЛЕТКИТЕ, КОСТИ, КОСА, КОЖА, НОКТИ, ФОСФОР, ЛИГАВИЦИ, ЗЪБИ, ЕНЕРГИЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, МОЛИБДЕН, МЕТАБОЛИЗЪМ НА СЕРНИТЕ АМИНОСКИСЕЛИНИ, ВИТАМИН С, ВИТАМИН Е, ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ, МАЗНИНИ, НАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ, ВЪГЛЕХИДРАТИ, ЗАХАРИ, ПРОТЕИНИ, СОЛ, ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК, ЗЕЛЕН ОВЕС, ЛЮСПИ ОТ ЕЛДА, ЛИМОНОВА ТРЕВА, ЗЕЛЕН ЧАЙ,
Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024