Промоции

Полисорб МП

Полисорб МП
Марка: АО ПОЛИСОРБ-РУСИЯ
Код на продукт: Буркан 25гр прахообразна форма
Наличност: Pre-Order
Цена: 0.00лв
Без данък: 0.00лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

Полисорб MP-мощна детоксикация на организма

медицински продукт - закупува се от аптеки и дрогерии

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Полисорб МП се използва за лечение на:

- диария от всякакъв произход (остри чревни инфекции, хранителна интоксикация) при възрастни и деца;

Диарията се определя като увеличен обем, отпуснатост ,течливост или честота (три или повече) на изпражненията в сравнение с нормалните изпражнения на пациента. Това е често срещана причина за смърт в развиващите се страни и втората най-честа причина за смърт на бебета в световен мащаб. Загубата на течности чрез диария може да причини дехидратация и електролитни нарушения като дефицит на калий или друг дисбаланс на солта.

Ако някой страда от диария, най-добрият начин да се справите с това е да вземе Полисорб МП.

Ако страдате от диария, трябва да пиете много вода, за да балансирате загубата на течности. Деца на възраст между 1 и 6 години трябва да приемат Полисорб МП в комбинация с перорален разтвор за компенсиране на загубата на електролити и вода и само след консултация с лекар. Полисорб МП не трябва да се използва при деца под 1 година.

Специално внимание трябва да се обърне, ако страдате от диария за повече от 3 дни, ако е кървава или придружена от треска, или ако страдате от силна болка или спазми. Препоръчително е да посетите лекар. Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Полисорб МП.

Клинично е описано намаляване на продължителността на диарията, честотата на изпражненията, коремната болка, раздуването, гаденето и повръщането след перорално приложение на силициев диоксид (Bauer and Hirschbrunn 199216; Uehleke et al. 201214).

Трябва да се отбележи, че Полисорб МП постига своето основно предназначено действие в или върху човешкото тяло не чрез фармакологични, имунологични или метаболитни средства. Ефективността на Полисорб МП за лечение на диария се постига само от добре познатите физико-химични свойства на колоидния силициев диоксид, той не се абсорбира и следователно Полисорб МП напълно отговаря на стандарта за медицински изделия.

Като цяло, благоприятната безопасност и поносимост на Полисорб МП прах за лечение на диария при кърмачета, деца, както и при възрастни в изследваните и препоръчани дози са потвърдени от резултатите от клиничните проучвания. Продуктът е разработен, за да осигури силна чревна адсорбентна активност и всички налични клинични данни за Полисорб МП не предизвикват безпокойство относно безопасността.

Не използвайте Полисорб МП за повече от 14 дни, тъй като това може да доведе до намалено усвояване на витамини и калций. В допълнение към приема на Полисорб МП трябва да си осигурите балансирана диета с много хранителни вещества и витамини.

- хранителни и лекарствени алергични реакции (облекчаване на симптомите в стомашно-чревния тракт и дермата) при възрастни и деца;

В днешно време все повече хора по света страдат от алергии. Започва, когато влезете в контакт със вещество, което вдишвате, поглъщате или попада върху кожата ви.

Според статистиката над 70% от световното население е изложено на алергии. Симптомите зависят от това как сте изложени - чрез въздуха, кожата, храната или чрез ужилване от насекоми. Хранителните алергии също могат да причинят стомашни спазми, повръщане и диария.

Благодарение на високата адсорбционна способност Полисорб МП може да се свързва с вредните вещества и да ги отстранява от тялото, облекчавайки алергичните системи!

-облекчаване на симптомите на безглутенова диета (болка в корема, диария, гадене и повръщане, дерматит) при възрастни и деца;

Ако смятате, че причината за отравяне е храна с изключително лошо качество или токсични вещества, уловени в тялото, грешите. Специалистите казват: отравянията, чието лечение често изисква спешни мерки, могат да бъдат причинени от поглъщане на най-пресните и безвредни продукти в изключително големи количества.

- гадене, повръщане, диспепсия, хранителното отравяне и бактериалното хранително отравяне при деца и възрастни;

Стомашни болки? Повръщане? Слабост?

Ако говорим за храна, трябва да разграничим хранителното отравяне и бактериалното хранително отравяне. В последния случай симптомите на отравяне са резултат от излагане на стафилококи и стрептококи. Тези микроорганизми произвеждат токсини, които водят до отравяне, лечението на отравяне трябва да започне незабавно, с първите симптоми Полисорб МП ще помогне на цялото семейство!

При поява на тези симптоми е необходимо да се обърне голямо внимание и да се приеме ефективен сорбент, който ще изведе от организма всички ненужни вещества. Днес един от най-добрите продукти е Полисорб МП. Полисорб МП може да осигури бързо облекчение от симптомите на хранително отравяне и бактериално хранително отравяне. Полисорб МП е безопасен и безвреден, практически няма противопоказания и странични ефекти.

- инфекции чрез изчистване на организма от вредни ендогенни и екзогенни вещества при възрастни и деца.

Преминавайки през червата, Полисорб МП адсорбира ендогенни и екзогенни вещества от различен произход, включително : токсини (хранителни, вирусни, бактериални, паразитни), вируси, патогенни бактерии ,хранителни алергени и вредни биологично активни вещества (фармацевтични продукти и отрови, соли на тежки метали,алкохол, антигени, радионуклеиди) , Полисорб МП също така адсорбира някои метаболитни продукти, включително прекомерен билирубин, холестерол и липидни комплекси, както и метаболити, причиняващи ендогенна токсикоза и ги извежда от тялото. Новите порции вредни вещества, навлизащи отвън, от вътрешните органи и през стомашно-чревния тракт, се свързват отново с Полисорб МП. По този начин се извършва комплексно пречистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи.

Какво представлява Полисорб МП и за какво се използва?

Полисорб МП е неорганичен, неселективен, полифункционален ентеросорбент на базата на силно диспергиран (разпрашен) силициев диоксид (химична формула SiO2), предназначен за перорален прием като водна суспензия , с размери на частиците до 0,09 mm и висок адсорбционен капацитет от 300 mg/g. Поради това Полисорб МП има отлични характеристики за свързване и детоксикация.(Маркелов и др. 20081). В стомашно-чревния тракт Полисорб МП може да се свърже с вещества с високо молекулно тегло.

Изглежда като бял прах без мирис, лесен за диспергиране във вода и образуване на суспензия, приема се през устата след смесване с вода. Полисорб МП не се разпада в стомашно-чревния тракт, нито се метаболизира , не се абсорбира от тялото и остава непроменен. Той просто преминава през тялото,изхвърля се естествено, заедно със свързаните вещества, включително заедно с всички токсини, свързани по време на преминаването през стомашно-чревния тракт.

Полисорб МП има антиоксидантни свойства, т.е. забавя процесите на стареене и блокира агресивното действие на свободните радикали. Току-що приготвената водна суспензия е най-ефективна.

Полисорб МП има високи адаптивни качества. Това е способността на Полисорб да помага на организма да се адаптира към неблагоприятните външни фактори.

Предлагаме уникалния продукт Полисорб МП, разработен от водещи специалисти в областта на медицината.

Защо Полисорб МП?

Безопасност Ефикасност Бързина

Механизмът на действие :

1, Вредните вещества, като алергени, токсини и всякакви патогенни бактерии провокират развитието на заболявания и общото влошаване на здравето;

2, Полисорб МП, полепва върху повърхността на вредните бактерии в червата и ги отстранява от тялото;

3, Полисорб МП адсорбира токсини и алергени с различни размери, което прави възможно еднакво ефективно лечение на отравяне и алергии от различни причини;

4, Полисорб МП елиминира само вредните вещества, като запазва полезните микроелементи, когато се приема в продължение до 14 дни

Начин на приложение:

Полисорб МП трябва да се разбърка във вода и след това да се изпие. Само препоръчаното количество прах трябва да се добавя към водата при непрекъснато разбъркване, за да се получи суспензия с неутрален вкус и лесна за пиене. Суспензията трябва винаги да е прясно приготвена и да се приема 1 час преди или след хранене (при едновременно приемане на лекарства: 2 часа преди или след приема на другото лекарство). Приготвената суспензия трябва да се приеме в рамките на 24 часа.

При лечение на диария, гадене и повръщане, лечение на отравяне, интоксикации от всякакъв генезис: Продължителността на употреба зависи от етиологията и тежестта на заболяването. За лечение на остра диария се препоръчва терапията с Полисорб МП да започне през първите 24 часа след началото на диарията. Редовно лечението с Полисорб МП се използва в комбинация с други методи на лечение, по-специално заедно с орални рехидратиращи разтвори (ORS). Очаква се продължителност на лечението да е от 3 до 5 дни. През първия ден Полисорб МП трябва да се приема 5 пъти дневно на всеки час. През следващите дни трябва да се приема 3-4 пъти дневно, разпределено в продължение на един ден до облекчаване на симптомите.В зависимост от персистирането на диарията, продължителността на лечението може да бъде удължена.

При лечение на алергии: Полисорб МП трябва да се приема 3 пъти дневно в продължение на 10-14 дни. В случай на хранителна алергия Полисорб МП трябва да се приема непосредствено преди хранене.

Препоръчителна доза:

Телесно тегло

Единична доза*

Количество вода за единична доза

Препоръчителна дневна доза*

11 to 20 kg

1 g

50 ml

3 g

21 to 30 kg

1.5 g

70 ml

4.5 g

31 to 40 kg

2 g

100 ml

6 g

41 to 60 kg

3 g

100 ml

9 g

61 to 80 kg

4 g

150 ml

12 g

> 80 kg

5 g

150 ml

15 g

* 1 g Полисорб МП се равнява на 2 препълнени чаени лъжички (1 чаена лъжичка се равнява на 0,5 g Полисорб МП).

Допълнителна информация за дозировката:

Възрастни: Средна препоръчителна дневна доза: 0,1 до 0,2 g на 1 kg телесно тегло.

Максимална дневна доза: 0,33 g на 1 kg телесно тегло.

Не възникват опасения за безопасността и не е необходимо коригиране на дозата при пациенти в напреднала възраст и съответно при пациенти с бъбречно и с чернодробно увреждане. Продуктът може да се използва от бременни жени, както и от кърмещи майки.

Странични ефекти:

Възможни са нежелани реакции, но те не се наблюдават при всеки пациент:

Редки: запек, алергични реакции

Много редки: При продължителна употреба на по-високи дози силициев диоксид е възможно образуването на камъни в бъбреците, съдържащи силиций.

Противопоказания:

Не използвайте Полисорб МП, ако страдате от:

-кървене от стомаха или чревна язва;

-кървене на стомашно-чревния тракт;

-чревна парализа;

-свръхчувствителност към силициев диоксид.

Bзаимодействия с други лекарства:

Поради адсорбционния капацитет на колоиден силициев диоксид, едновременното приложение на други лекарства заедно с Полисорб МП може да доведе до намалена абсорбция, което води до намалена терапевтична ефикасност. Не приемайте други лекарства едновременно с Полисорб МП. За да се предотвратят тези ситуации с намалена абсорбция,уверете се, че са минали поне 2 часа между приема на Полисорб МП и други лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт дали предписаните лекарства взаимодействат с Полисорб МП.

Как трябва да се съхранява Полисорб МП?

Съхранявайте Полисорб МП между 2 °C и 30 °C.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024