Промоции

Полисорб

Полисорб
Марка: АО ПОЛИСОРБ-РУСИЯ
Код на продукт: Буркан 25гр прахообразна форма
Наличност: 3840
Цена: 36.50лв
Без данък: 36.50лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

Полисорб-мощна детоксикация на организма

медицински продукт - закупува се от аптеки и дрогерии

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Полисорб се използва за лечение на:

- диария от всякакъв произход (остри чревни инфекции, хранителна интоксикация) при възрастни и деца;

Диарията се определя като увеличен обем, отпуснатост ,течливост или честота (три или повече) на изпражненията в сравнение с нормалните изпражнения на пациента. Това е често срещана причина за смърт в развиващите се страни и втората най-честа причина за смърт на бебета в световен мащаб. Загубата на течности чрез диария може да причини дехидратация и електролитни нарушения като дефицит на калий или друг дисбаланс на солта.

Ако някой страда от диария, най-добрият начин да се справите с това е да вземе Полисорб.

Ако страдате от диария, трябва да пиете много вода, за да балансирате загубата на течности. Деца на възраст между 1 и 6 години трябва да приемат Полисорб в комбинация с перорален разтвор за компенсиране на загубата на електролити и вода и само след консултация с лекар. Полисорб не трябва да се използва при деца под 1 година.

Специално внимание трябва да се обърне, ако страдате от диария за повече от 3 дни, ако е кървава или придружена от треска, или ако страдате от силна болка или спазми. Препоръчително е да посетите лекар. Ако сте бременна или кърмите, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете Полисорб.

Клинично е описано намаляване на продължителността на диарията, честотата на изпражненията, коремната болка, раздуването, гаденето и повръщането след перорално приложение на силициев диоксид (Bauer and Hirschbrunn 199216; Uehleke et al. 201214).

Трябва да се отбележи, че Полисорб постига своето основно предназначено действие в или върху човешкото тяло не чрез фармакологични, имунологични или метаболитни средства. Ефективността на Полисорб за лечение на диария се постига само от добре познатите физико-химични свойства на колоидния силициев диоксид, той не се абсорбира и следователно Полисорб напълно отговаря на стандарта за медицински изделия.

Като цяло, благоприятната безопасност и поносимост на Полисорб прах за лечение на диария при кърмачета, деца, както и при възрастни в изследваните и препоръчани дози са потвърдени от резултатите от клиничните проучвания. Продуктът е разработен, за да осигури силна чревна адсорбентна активност и всички налични клинични данни за Полисорб не предизвикват безпокойство относно безопасността.

Не използвайте Полисорб за повече от 14 дни, тъй като това може да доведе до намалено усвояване на витамини и калций. В допълнение към приема на Полисорб трябва да си осигурите балансирана диета с много хранителни вещества и витамини.

- хранителни и лекарствени алергични реакции (облекчаване на симптомите в стомашно-чревния тракт и дермата) при възрастни и деца;

В днешно време все повече хора по света страдат от алергии. Започва, когато влезете в контакт със вещество, което вдишвате, поглъщате или попада върху кожата ви.

Според статистиката над 70% от световното население е изложено на алергии. Симптомите зависят от това как сте изложени - чрез въздуха, кожата, храната или чрез ужилване от насекоми. Хранителните алергии също могат да причинят стомашни спазми, повръщане и диария.

Благодарение на високата адсорбционна способност Полисорб може да се свързва с вредните вещества и да ги отстранява от тялото, облекчавайки алергичните системи!

-облекчаване на симптомите на безглутенова диета (диария, гадене и повръщане, дерматит) при възрастни и деца;

Ако смятате, че причината за отравяне е храна с изключително лошо качество или токсични вещества, уловени в тялото, грешите. Специалистите казват: отравянията, чието лечение често изисква спешни мерки, могат да бъдат причинени от поглъщане на най-пресните и безвредни продукти в изключително големи количества.

- гадене, повръщане, диспепсия, хранителното отравяне и бактериалното хранително отравяне при деца и възрастни;

Стомашни болки? Повръщане? Слабост?

Ако говорим за храна, трябва да разграничим хранителното отравяне и бактериалното хранително отравяне. В последния случай симптомите на отравяне са резултат от излагане на стафилококи и стрептококи. Тези микроорганизми произвеждат токсини, които водят до отравяне, лечението на отравяне трябва да започне незабавно, с първите симптоми Полисорб ще помогне на цялото семейство!

При поява на тези симптоми е необходимо да се обърне голямо внимание и да се приеме ефективен сорбент, който ще изведе от организма всички ненужни вещества. Днес един от най-добрите продукти е Полисорб. Полисорб може да осигури бързо облекчение от симптомите на хранително отравяне и бактериално хранително отравяне. Полисорб е безопасен и безвреден, практически няма противопоказания и странични ефекти.

- инфекции чрез изчистване на организма от вредни ендогенни и екзогенни вещества при възрастни и деца.

Преминавайки през червата, Полисорб адсорбира ендогенни и екзогенни вещества от различен произход, включително : токсини (хранителни, вирусни, бактериални, паразитни), вируси, патогенни бактерии ,хранителни алергени и вредни биологично активни вещества (фармацевтични продукти и отрови, соли на тежки метали,алкохол, антигени, радионуклеиди) , Полисорб също така адсорбира някои метаболитни продукти, включително прекомерен билирубин, холестерол и липидни комплекси, както и метаболити, причиняващи ендогенна токсикоза и ги извежда от тялото. Новите порции вредни вещества, навлизащи отвън, от вътрешните органи и през стомашно-чревния тракт, се свързват отново с Полисорб. По този начин се извършва комплексно пречистване на кръвта, лимфата и всички вътрешни органи.

Какво представлява Полисорб и за какво се използва?

Полисорб е неорганичен, неселективен, полифункционален ентеросорбент на базата на силно диспергиран (разпрашен) силициев диоксид (химична формула SiO2), предназначен за перорален прием като водна суспензия , с размери на частиците до 0,09 mm и висок адсорбционен капацитет от 300 mg/g. Поради това Полисорб има отлични характеристики за свързване и детоксикация.(Маркелов и др. 20081). В стомашно-чревния тракт Полисорб МП може да се свърже с вещества с високо молекулно тегло.

Изглежда като бял прах без мирис, лесен за диспергиране във вода и образуване на суспензия, приема се през устата след смесване с вода. Полисорб не се разпада в стомашно-чревния тракт, нито се метаболизира , не се абсорбира от тялото и остава непроменен. Той просто преминава през тялото,изхвърля се естествено, заедно със свързаните вещества, включително заедно с всички токсини, свързани по време на преминаването през стомашно-чревния тракт.

Полисорб има антиоксидантни свойства, т.е. забавя процесите на стареене и блокира агресивното действие на свободните радикали. Току-що приготвената водна суспензия е най-ефективна.

Полисорб има високи адаптивни качества. Това е способността на Полисорб да помага на организма да се адаптира към неблагоприятните външни фактори.

Предлагаме уникалния продукт Полисорб, разработен от водещи специалисти в областта на медицината.

Защо Полисорб?

Безопасност Ефикасност Бързина

Механизмът на действие :

1, Вредните вещества, като алергени, токсини и всякакви патогенни бактерии провокират развитието на заболявания и общото влошаване на здравето;

2, Полисорб, полепва върху повърхността на вредните бактерии в червата и ги отстранява от тялото;

3, Полисорб адсорбира токсини и алергени с различни размери, което прави възможно еднакво ефективно лечение на отравяне и алергии от различни причини;

4, Полисорб елиминира само вредните вещества, като запазва полезните микроелементи, когато се приема в продължение до 14 дни

Начин на приложение:

Полисорб трябва да се разбърка във вода и след това да се изпие. Само препоръчаното количество прах трябва да се добавя към водата при непрекъснато разбъркване, за да се получи суспензия с неутрален вкус и лесна за пиене. Суспензията трябва винаги да е прясно приготвена и да се приема 1 час преди или след хранене (при едновременно приемане на лекарства: 2 часа преди или след приема на другото лекарство). Приготвената суспензия трябва да се приеме в рамките на 24 часа.

При лечение на диария, гадене и повръщане, лечение на отравяне, интоксикации от всякакъв генезис: Продължителността на употреба зависи от етиологията и тежестта на заболяването. За лечение на остра диария се препоръчва терапията с Полисорб да започне през първите 24 часа след началото на диарията. Редовно лечението с Полисорб се използва в комбинация с други методи на лечение, по-специално заедно с орални рехидратиращи разтвори (ORS). Очаква се продължителност на лечението да е от 3 до 5 дни. През първия ден Полисорб трябва да се приема 5 пъти дневно на всеки час. През следващите дни трябва да се приема 3-4 пъти дневно, разпределено в продължение на един ден до облекчаване на симптомите.В зависимост от персистирането на диарията, продължителността на лечението може да бъде удължена.

При лечение на алергии: Полисорб трябва да се приема 3 пъти дневно в продължение на 10-14 дни. В случай на хранителна алергия Полисорб трябва да се приема непосредствено преди хранене.

Препоръчителна доза:

Телесно тегло

Единична доза*

Количество вода за единична доза

Препоръчителна дневна доза*

11 to 20 kg

1 g

50 ml

3 g

21 to 30 kg

1.5 g

70 ml

4.5 g

31 to 40 kg

2 g

100 ml

6 g

41 to 60 kg

3 g

100 ml

9 g

61 to 80 kg

4 g

150 ml

12 g

> 80 kg

5 g

150 ml

15 g

* 1 g Полисорб се равнява на 2 препълнени чаени лъжички (1 чаена лъжичка се равнява на 0,5 g Полисорб).

Допълнителна информация за дозировката:

Възрастни: Средна препоръчителна дневна доза: 0,1 до 0,2 g на 1 kg телесно тегло.

Максимална дневна доза: 0,33 g на 1 kg телесно тегло.

Не възникват опасения за безопасността и не е необходимо коригиране на дозата при пациенти в напреднала възраст и съответно при пациенти с бъбречно и с чернодробно увреждане. Продуктът може да се използва от бременни жени, както и от кърмещи майки.

Странични ефекти:

Възможни са нежелани реакции, но те не се наблюдават при всеки пациент:

Редки: запек, алергични реакции

Противопоказания:

Не използвайте Полисорб, ако страдате от:

-кървене от стомаха или чревна язва;

-кървене на стомашно-чревния тракт;

-чревна парализа;

-свръхчувствителност към силициев диоксид.

Bзаимодействия с други лекарства:

Поради адсорбционния капацитет на колоиден силициев диоксид, едновременното приложение на други лекарства заедно с Полисорб може да доведе до намалена абсорбция, което води до намалена терапевтична ефикасност. Не приемайте други лекарства едновременно с Полисорб. За да се предотвратят тези ситуации с намалена абсорбция,уверете се, че са минали поне 2 часа между приема на Полисорб и други лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт дали предписаните лекарства взаимодействат с Полисорб.

Как трябва да се съхранява Полисорб?

Съхранявайте Полисорб между 2 °C и 30 °C. &l

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024