Промоции

Вирумин Антистрес 120

Вирумин Антистрес 120
Вирумин Антистрес 120
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Код на продукт: Опаковка 120бр/2,5гр филтърни торбички
Наличност: 130
Цена: 56.76лв
Без данък: 56.76лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

Силна подкрепа в борбата с раздразнението, тревожността и страха

Микс от растения с уникална формула, комбинираща вселената на шест растения с изключителни свойства за организма на човека живеещ в XXI век( векът на огромно бързане и припряност). Елементът на стрес и повишено напрежение ни съпътства вече по време на учене, работа и много често кулминационната точка се достига след пенсиониране. Все по-често ние се борим с раздразнението, тревожността и страха. Тези фактори не ни позволяват да се насладим на факта, че ние живеем тук и сега.

Светът на растенията ни идва на помощ, така че си струва да се запознаем с рецептата на следващия продукт от серия ВИРУМИН , а именно ВИРУМИН АНТИСТРЕС. Полският производител P.W.M. GAMA от Bedzin разработи тази уникална рецепта със специална грижа. Съставът на тази рецепта включва:

RHODIOLA ROSEA

Златен корен - тази уникална билка расте на по-голяма надморска височина в арктическите райони на Европа и Азия.

Смята се, че помага за укрепване на нервната система, за преборване с депресията, за подобряване на имунитета, за повишаване на физическата издържливост, за подобряване на паметта, за намаляване на теглото, за повишаване на сексуалната функция и подобряване на енергийните нива. Съветските учени са знаели, че тази билка (местно растение за тях) допринася за оптимална психическа и познавателна дейност, помага да се възстанови баланса, действайки като адаптоген, който укрепва организма при физически стрес. Освен това, научните изследвания показват и други ползи от Rhodiola Rosea. Билката Златен корен помага да се повиши вниманието като прави възможно съсредоточаването върху задачи, изискващи висока концентрация на вниманиетп за по-продължително време. Изследването на Rhodiola Rosea и други лечебни растения е било част от големия напредък на Съветския съюз във военното развитие, космическите изследвания, олимпийските спортни дисциплини, науката, медицината, и индустрията. То е популярно растение в традиционните медицински системи в Източна Европа и Азия, с репутация че стимулира нервната система, намалява депресията, подобрява производителността на работа, премахва умората, и предотвратява високо височинната болест.

ДЕПРЕСИЯ:При направени проучвания се оказва, че екстракт от Златен корен подобрява транспорта на серотонин прекурсорите: триптофан и 5-хидрокситриптофан в мозъка. Повече или по-малко серотонин се свързва с различни необичайни умствени състояния като клиничната депресия. Така билката Златен корен е използвана от Руските учени за насърчаване на психическото състояние, на хора живеещи в райони лишени за продължителен период от време от слънчево греене. Това води до състояние, известно като сезонни афективни разстройства, общо за северните европейски страни.

СТРЕС: Билката Златен корен отдавна е известна като мощен адаптоген. Адаптогените са вещества, които повишават общата устойчивост на организма и помагат за нормализиране на функциите на организма.При възникване на стресова ситуация, билката Златен корен позволява на нашата физиология, да се справи с стресовата ситуация по изобретателен начин. Смята се, че билката действа като увеличава способността на клетките да произвеждат и използват произведеното гориво(енергия) по-ефективно.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МУСКУЛИТЕ: Доказано е, че билката Златен корен съкращава времето за възстановяване на мускулите след продължителни тренировки, увеличава концентрацията на вниманието, паметта, силата, и има анти-токсично действие. Екстракът от златен корен повишава нивото на ензимите, РНК и протеините, важни за възстановяване на мускулите след изтощителни физически упражнения. Също така стимулира синтеза на гликоген в мускулите и черния дроб.

ПАМЕТ: Проучванията са показали, че Rhodiola Rosea подобрява запаметяването и концентрацията на вниманието за продължителен период. Това повишава биоелектричната активност на мозъка, което подобрява паметта и мозъчната енергия.

СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ: Билката Златен корен е също ефективна при сърдечни проблеми, причинени или утежнени от стрес. Нейното действие е в способността да намали количеството на катехоламините и кортикостероидите освободени от надбъбречните жлези по време на стрес. В присъствието на тези стресови хормони в последствие се повишава кръвното налягане, холестерола, нивата на калий и се увеличават рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания. Билката Златен корен намалява концентрацията на вредните липиди в кръвта и по този начин намалява риска от сърдечно заболяване.

РАК: Златен корен увеличава антитуморна активност, като увеличава устойчивостта на организма срещу токсините.

ИМУННА СИСТЕМА: Златен корен стимулира и защитава имунната система чрез възстановяване на хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото. Това действие може да се дължи на способността му да се нормализира хормоните чрез модулиране освобождаването на глюкокортикоид в тялото.

ДРУГИ ПРЕДИМСТВА: Доказани са много други ползи от използването на билката Златен корен, включително и способността да подобрява слуха, да регулира нивата на кръвната захар, да защитава черния дроб от токсините на околната среда. Доказано е, че активира липолитични процеси (разграждане на мазнини) и мобилизира липиди от мастната тъкан на тялото за намаляване на телесното тегло. Подобрява функцията на щитовидната жлеза, без да причинява хипертиреоидизъм, подобрява функцията на тимусната жлеза и забавя инволюцията, което се случва с процеса на стареене. Подобрява резервите на надбъбречната жлеза, без да причинява хипертрофия. Значително подобрява еректилната дисфункция и / или преждевременна еякулация при мъжете и нормализира тяхната простатна течност.

CHROMIUM

Хромът помага за поддържане на нормален метаболизъм на макроелементите и нормално ниво на глюкозата в кръвта.

RHAPONTICUM CARTHAMOIDES

Левзея е втория компонент на сместа ВИРУМИН АНТИСТРЕС. Левзея принадлежи към категорията на редките ендемични и застрашени растения. Тя расте в поляните на планината Алтай в Сибир, Северна Монголия и източен Казахстан. Неизменно, в екстремни условия, вегетацията на това растение е обезпечена с фитоекдистероиди и други придружаващи вещества. Първите биохимични и клинични проучвания са проведени през 1947 г., но по света научиха за значението на това растение след олимпийските игри в Сеул (1988), където съветските атлети спечелиха мнозинството от медали (132). Препаратът от корените на това растение под името ecdysten бе наречено "тайно оръжие на руснаците". Няма нищо изненадващо, че руснаците са били очаровани от това растение. Левзея е регенериращ продукт за запазване на функциите на тялото - това укрепва имунната система, подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система, тонизира организма, стимулира умствените способности за работа, повишава способността за адаптация на организма при екстремни и стресови ситуации. Това растение е отлична хранителна съставка за познанията на работещите, чиито усилия са свързани със запомняне на голямо количество информация и концентрация на вниманието.

Един поглед към настоящо изследване, направено в Русия и околните райони, разкрива следното:

Левзея повишава синтеза на протеини, повишава капацитета за работа и възстановява при физическо натоварване, увеличава мускулната маса, намалява възействието на стреса върху организма, подобрява транспортния капацитет на кислорода в кръвта, увеличава червените и белите кръвни телца.  Левзея е имуномодулатор, с противораково, противомикробно, антигъбично и противопаразитно действие, с висока антиоксидантна активност, регулира високото ниво на кръвната захар.  Левзея има кардиозащитно и антиаритмично действие, притежава антитромбоцитна активност,подобрява паметта.

BUCKWHEAT HULL

Люспите от елда е компонент, който произлиза от полски посеви. Люспите от елда са с високо съдържание на флавоноиди, някои от които са рутин и кверцетин.

MELISSA OFFICINALIS

Маточината е едно от най-популярните билки за сън и седатация. Инфузии от това растение се използват при състояния на нервната възбуда, раздразнение и стрес. Маточината дължи успокоителното си действие на компоненти от етерични масла , а също така и на съдържанието на кариофилен и цитрал. Маточината поддържа здрава сърдечносъдовата система, както и подпомага естествения хормонален баланс.

ROOIBOS

Ройбос не съдържа кофеин и може да се пие от всеки, независимо от възрастта. Той съдържа полифеноли.

Добавена е лимонена трева, лимонова кора и портокалова кора към микса ВИРУМИН АНТИСТРЕС. Поради съдържанието на масло с Лимонен Limonene, инфузията от ВИРУМИН АНТИСТРЕС дава изключително изтънчен и приятен вкус.

СЪСТАВ 100% ОТ ПРИРОДАТА:

Люспи(шушулки) от елда - 32%

Ройбос - 18%

Златен корен - 15%

Левзея - 15%

Маточина - 10%

Лимонена трева - 2%

Лимонова кора - 3%

Портокалова кора – 5%

Продуктът не съдържа оцветители за храни или изкуствени консерванти, не съдържа продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, не съдържа , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали от какъвто и да е вид.

Начин на приготвяне:

Сложете една филтърна торбичка от ВИРУМИН АНТИСТРЕС в чаша и изсипете прясно преварена вода (не вряща вода).

Температурата трябва да бъде около 100 градуса Целзий.

Запарва се от 5 до 10 минути.

Как да подготвим студена напитка:Сложете две филтърни торбички в бутилка с минерална вода (0.5л).Киснете ги около 1 час. През летните месеци, преди да поставите сашетата да киснат, изцедете в течността 1/4 лимон. Подготвената напитката съдържа всички необходими вещества, особено необходими за нуждаещите се хора.

Начин на употреба:

По една филтърна торбичка, три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди хранене. За постигане на оздравителен ефект минималното количество за употреба е 120 порции. Да се съхранява на сухо място при стайна температура, недостъпно за деца, да се предпазва от светлина.
Опаковка: Пакет от 120 броя пакетчета, т.е. 120 порции.

Опаковките са произведени от материали: памук,люспи от елда и телешка кожа отдолу. Препоръчително е те да се използват в домакинството за съхраняване на булгур, ориз, боб и др.,

Продуктът и името му са запазени в Патентното ведомство на Република Полша

Хранителна стойност в 100g от продукта ВИРУМИН АНТИСТРЕС:

Информация за хранителната стойност

Cъдържание в 100 ml

Eнергийна стойност

2 kJ/0 kcal

Мазнини

<0,1 g

От които наситени мастни киселини

<0,1 g

Въглехидрати

0,1 g

Oт които захари

<0,2 g

Общо диетични фибри

<0,5 g

Протеини

<0,3 g

Сол

<0,01 g

Хром

7,3 μg (18,25 % NRV*)

Референтен прием за средностатистически възрастен (8 400 кДж / 2 000 ккал). 

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Тагове: ВИРУMИН АНТИСТРЕС 120, БЕЗГЛУТЕНОВ ПРОДУКТ, РАЗДРАЗНЕНИЕ, СТРАХ, БЕЗПОКОЙСТВО, ФИБРИ, ЦЕЛУЛОЗА, СТОМАХ, ЧЕРВА, ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА, ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, ВИТАМИН В9, ВИТАМИН М, ПРОИЗВОДСТВО НА КРЪВ, СИНТЕЗ НА АМИНОКИСЕЛИНИ, ИМУННА СИСТЕМА, КЛЕТЪЧНО ДЕЛЕНИЕ, МАЙЧИНИ ТЪКАНИ, БРЕМЕННОСТ, МЕТАБОЛИЗЪМ НА ХОМОЦИСТЕИНА, ЖЕЛЯЗО, КЛЕТЪЧНО ДЕЛЕНИЕ, ХЕМАГЛОБИН, ТРАНСПОРТИРАНЕ НА КИСЛОРОД, ИМУННА СИСТЕМА, РИБОФЛАВИН, ВИТАМИН В2, НЕРВНА СИСТЕМА, ЗРЕНИЕ, ЕНЕРГИЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, СЕЛЕН, ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА, КОСА, НОКТИ, ХРОМ, КРЪВНА ЗАХАР, МАКРОКОМПОНЕНТИ, ЦИНК, КИСЕЛО-АЛКАЛНО РАВНОВЕСИЕ, МЕТАБОЛИЗЪМ НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ, ДЕЛЕНИЕ НА КЛЕТКИТЕ, КОСТИ, КОСА, КОЖА, НОКТИ, ФОСФОР, ЛИГАВИЦИ, ЗЪБИ, ЕНЕРГИЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, МОЛИБДЕН, МЕТАБОЛИЗЪМ НА СЕРНИТЕ АМИНОСКИСЕЛИНИ, ВИТАМИН С, ВИТАМИН Е, ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ, МАЗНИНИ, НАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ, ВЪГЛЕХИДРАТИ, ЗАХАРИ, ПРОТЕИНИ, СОЛ, РОЙБОС, ЗЛАТЕН КОРЕН, ЛЕВЗЕЯ, МАТОЧИНА, ЛЮСПИ ОТ ЕЛДА, ЛИМОНОВА ТРЕВА, ПОРТОКАЛОВА КОРА, ЛИМОНОВА КОРА
Powered by OpenCart
Complete Foods © 2022