Промоции

ВирумИНтима успокояващ и регенериращ гел 250ml

ВирумИНтима успокояващ и регенериращ гел 250ml
ВирумИНтима успокояващ и регенериращ гел 250ml
Марка: P.W.M. *GAMA*- ПОЛША
Код на продукт: Туба 250мл
Наличност: 127
Цена: 32.10лв
Без данък: 32.10лв
Количество:     - ИЛИ -   Към желани
Сравнете

ВИРУМИНТИМА е успокояващ и регенериращ гел, състоящ се от уникална комбинация от активни вещества-билкови екстракти, които имат благоприятно влияние върху микрофлората на интимните зони, поддържайки техния баланс. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ поддържа имунитета и предпазва от неблагоприятни лезии в лигавицата.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е предназначен за ежедневна интимна хигиена, той се грижи за нашите чувствителни интимни зони (на перинеума / ануса), предпазва от подуване, успокоява раздразнените области на кожата. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ има противовъзпалителен ефект, намалява симптомите, свързани с възпалителни изменения върху засегнатите зони, като сух сърбеж или парене, регенерира, овлажнява, допринася за повишаване на еластичността на кожата. Активните съставки, съдържащи се в продукта действат благоприятно на естествената микрофлора като оставят дълготрайно усещане за свежест , и помагат да се поддържа физиологичното равновесие в областта на интимните зони. Козменичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ не съдържа парабени.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е тестван под наблюдението на лекари-специалисти: дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери. Това е високо ефективен козметичен продукт с лек, приятен аромат и подходяща консистенция, която може лесно да се нанася върху кожата.

Лекарите специалисти - дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери са потвърдили, че изпитвания козметичния продукт,ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ, може да се препоръчва за ежедневна грижа на интимните зони за хора от всички възрасти, при които съществува тенденция за поява на инфекции и раздразнения в тези области.

Има много активни ингредиенти в състава на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ с успокояващо и регенериращо действие:

АЛАНТОИН - проявява успокояващо и регенериращо действие, стимулира клетъчното делене, като допринася за обновяването и заздравяването на увредените зони на епидермиса; намалява зачервяването и възпалението на кожата; овлажнява, омекотява и изглажда епидермиса, като го предпазва от външните фактори.

ПАНТЕНОЛ - лесно достига по-дълбоките слоеве на кожата, намалява загубата на вода през епидермиса, което дава възможност за ефективно овлажняване на кожата, прави я мека и еластична; стимулира клетъчното делене, което допринася за оздравяването и регенерацията на кожата; подпомага зарастването на рани, възпаления и незначителни щети върху кожата, както и белези, укрепва липидната бариера на епидермиса, действа успокояващо и противовъзпалително. Кожата го понася много добре, без да причинява раздразнения или алергии.

ФУКОГЕЛ - полизахарид - фукоза, намалява реактивността на кожата, повишава клетъчното делене и има регенериращо и хидратиращо действие.
ЛЕГАКТИВкомплекс на растителна основа, богат на флавоноиди, рутин, хесперидин, нарингин и стероидни сапонини - рускогенин. Този състав му позволява да предпазва от подуване, като допринася за отпушване почистване на порите на кожата; стимулира кръвообращението и проявява противовъзпалително действие.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮСПИ(ШУШУЛКИ) НА ЕЛДА – действа противовъзпалително на кожата, грижи се за кръвоносните съдове.

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОВЕС - подхранва кожата, успокоява раздразненията и спомага за регенерирането на кожата, има интензивни овлажняващи свойства.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТАТА НА ХАМАМЕЛИС ВИРГИНИАНА (AMERICAN WITCH-HAZEL) - флавоноидът, съдържащ се в екстракта му позволява да укрепва и защитава стените на кръвоносните съдове; Той има антибактериално действие - танините и етерното масло проявяват бактериостатична и антивирусна активност.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА АНГЛИЙСКИ ДЪБ- намерените в кората на английския дъб танини проявяват противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства (те проявяват активност срещу стафилококи).

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА - дава възможност за поддържане на физиологичното – слабо кисело ниво (рН) на интимните зони, като ги предпазва от развитие на неблагоприятната бактериална флора.

ДЕКЛУРОН - стандартен воден разтвор на хиалуронова киселина, натриева сол, а именно гликозаминогликан, който е свързан с водата в епидермиса и включва компонент на междуклетъчната матрица в областта на дермата; дава възможност за поддържане на правилната хидратация и еластичност на кожата.

Съставките, които се съдържат в ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ образуват уникална комбинация от вещества, които подпомагат имунната система и защитават срещу неблагоприятни лезии в лигавицата; те имат благоприятно влияние върху полезната микрофлора на интимните зони и поддържат нейното равновесие.

Правилно съставената формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ дава възможност за поддържането на подходящата, физиологична бактериална флора и съответстващата слабо – кисела среда, която допринася за засилване на естествената защитна бариера, гарантира увеличаването на имунитета и значително намаляване на тенденциите за инфекции и възпалителни състояния на чувствителната кожа на интимните части, независимо от възрастта.

Активните съставки на продукта ефективно намаляват симптомите като сърбеж или парене, които често придружават раздразненията върху кожата.

При провеждане на изпитанията на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е доказано че той подобрява хидратацията на кожата и лигавиците по време на приложение, което има благоприятно влияние върху еластичността на кожата в областта на чувствителните интимни зони. Козметичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ осигурява подходящи грижи и допринася за укрепването на имунитета не само срещу инфекции, но също така и срещу микронаранявания (микроранички). Уникалната формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е причина гелът да действа срещу различни възпаления, инфекции , като предпазва срещу повторната им поява.
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с естетически цвят на кехлибар, дължащ се на растителните екстракти които са част от формулата на продукта, той е с нежен аромат. Липсата на парабени прави прилагането на препарата безопасно и приятно.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е много практичен и ефективен; той се препоръчва особено в случаите когато хигиенните процедури са възпрепятствани: има нежна консистенция на гел, което улеснява неговото прилагане, може лесно да се нанесе върху повърхността на кожата, като оставя приятен, едва забележим видим филм, (ефект след прилагането му), съдържащ хипоалергичен състав. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с продължителен ефект на действие, което допълнително насърчава редовната му употреба.

 СЪСТАВ:Вода, Пропиленгликол, Екстракт от кора на английски дъб, Екстракт от листа на Хамамелис виргиниана, Натриев хиалуронат ,Феноксиетанол, Етилхексил глицерин, Екстракт от люспи(шушулки) на елда, Екстракт от посевен овес, Биозахарид Гума-1, Глицерин, Екстракт от корен на бодлив залист , Екстракт от кора на лимон, Екстракт от горски енчец, Бензоена киселина,, Дехидрооцетна киселина, Пантенол, Полисорбат 20, Акрилатите / C10-30 алкилакрилат кросполимер, Триетаноламин, DMDM хидантоин , Млечна киселина, Алантоин, Парфюм.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е предназначен за ежедневна, редовна употреба. Нанесете тънък слой от ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ като използвате памучен тампон или марля като предварително старателно измиете интимната зона (външните полови органи и областта на перинеума / ануса). Процедурата по нанасяне на гела трябва да се извърши като се започне с репродуктивните органи към перинеума / ануса или до част от интимната зона, когато е необходимо. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Не е позволено да се използват каквито и да било други продукти с идентично или аналогично приложение едновременно с ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ .

В случай на възникване на каквато и да било негативна реакция в зоната където ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ се използва, препоръчва се незабавно да се прекрати употребата и се свържете с вашия лекар.

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Продуктът е предназначен за външна употреба,предназначен е изключително за използване на измити / почистени интимни зони (външни полови органи и перинеума / ануса) Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура, между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.Да не се използва след дата посочена върху опаковката

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:Powered by OpenCart
Complete Foods © 2022