Промоции

Мощна детоксикация

Мощна детоксикация

В процеса на своето развитие човечеството е изпробвало множество начини за поддържане и запазване на своето здраве, като е създавало и използвало сложни химически съединения. В древни времена, тези, които са се лекували с помощта на различни растения и билки били наричани вещици, били измъчвани и обвинени в богохулство. Но в края на краищата човекът отново и отново е стигал до едно и също заключение – няма нищо по-добро от това, което е дала природата. Никакви модерни технологии и химикали не могат да заменят натуралните продукти. Не е необходимо човек да бъде биолог, за да знае какви витамини и природни елементи са необходими за нормалното функциониране на човешкото тяло.

В действителност, човек е направен от вода и енергия. В човешките клетки протичат енергийни процеси, които разграждат протеини, мазнини и въглехидрати в други компоненти, които трябва да бъдат доставени до всяка клетка на тялото. Ето защо, в допълнение към правилното хранене, за което говорят всички лекари е нужно да е налице правилна обмяна на веществата. Много енергийни процеси, които се случват в човешкото тяло, не могат да функционират без окисление на янтарна киселина и кислород. Янтарната киселина е необходима за кислорода, за да може той да достави необходимите витамини за живота на човешкото тяло. Ежедневно физическото натоварване и стрес допринасят за намаляване на нивото на янтарната киселина в организма, както и за нейното лошо усвояване. В резултат на това се появява дефицит.

Какво е болестта? - Тя представлява нарушение на обменните процеси и отслабване на защитните сили на организма. Възстановяването на организма може да стане с помоща на мощни детоксикиращи средства , активни, 100% добити от природата съединения.

Предлагаме на вашето внимание хранителната добавка произведена от АО „ПОЛИСОРБ'' – РУСИЯ, предназначена за мощна детоксикация и за ускоряване на окислително-възстановителните реакции на водни разтвори в човешкото тяло.

 

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
Полисорб Плюс
Полисорб Плюс-мощна детоксикация на организма (N: KX-1345/23.03.2015г.) Днес, не всички храни,..
39.90лв
Без данък: 39.90лв
Според 3 оценки.
Полисорб
Полисорб-мощна детоксикация на организма медицински продукт - закупува се от аптеки и дрогерии ..
36.50лв
Без данък: 36.50лв
Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024