Промоции

Натурална козметика

Натурална козметика

За профилактична и терапевтична употреба за здраво тяло и комфорт

Козметиката е известна от най-дълбока древност не само като изкуство за разхубавяване , но и като начин за лечение. Хората са използвали натрупаните знания за човешкото тяло и натрупания през вековете опит за лечебните свойства на растителните части-плодове, корени, цветове, листа като са търсили средства и методи за отстраняване не само на различни козметични недостатъци по кожата, но чрез козметичните средства да постигнат оздравителен ефект за цялото тяло.

За съвременната научна медицина вече не е тайна, че растенията са неизчерпаем източник на лекарствени и козметични средства срещу многобройни заболявания предизвикващи толкова страдания на човечеството.

Предлагаме на Вашето внимание натуралните козметични продукти от серията VIRUMIN на полския производител P.W.M. GAMA , за терапевтична и профилактична употреба при различни здравословни проблеми.

Всички произведени продукти, са получили положително становище при клиничните изследвания и се ползват с висока репутация сред потребителите.Пускането им на пазара е предшествано от период на много години изследвания върху здравословните свойствата на люспите(шушулките) от елда, проведени от учени в Познан, Краков, Вроцлав и Олщин.Всички продукти на P.W.M.GAMA са 100% естествени, висококачествени, подложени на системно проучване.

Покажи: Списък / Таблица
Покажи:
Сортировка:
Вирумин загряващ гел 250ml
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е иновативна козметика, която създава приятно усещане за топлина в областта на ..
32.10лв
Без данък: 32.10лв
Вирумин охлаждащ гел 250ml
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е иновативната козметична формула, която интегрира съвместими билкови екстракти..
32.10лв
Без данък: 32.10лв
ВирумИНтима успокояващ и регенериращ гел 250ml
ВИРУМИНТИМА е успокояващ и регенериращ гел, състоящ се от уникална комбинация от активни вещества-би..
32.10лв
Без данък: 32.10лв
Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024