Промоции

ЗА ПАРТНЬОРИ

Продуктите на P.W.M GAMA-ПОЛША са получили положително становище при клиничните изследвания за тяхната ефикасност и се ползват с висока репутация сред потребителите. Пускането им на пазара е предшествано от период на много години изследвания върху здравословните свойствата на люспите от елда, проведени от учени в Познан, Краков, Вроцлав и Олщин. Всички продукти на P.W.M.GAMA са 100% естествени, висококачествени, подложени на системно проучване.Препаратите от хранителна Series VIRUMIN са създадени на базата на най-качествени съставки с използването на съвременни технологични култури.

Тове е не само необходимо но и достатъчно условие да имаме отлично партньорство с множество аптеки, дрогерии и магазини за здраословни храни , което от своя страна е и сигурен фактор за успешен бизнес. Чрез партньорството си с нас ще спечелите армия от доволни клиенти, ефективни продажби, ръст на приходите ползвайки се от преференциални ценови и търговски условия.

ЗА ДА СТАНЕТЕ НАШИ ПАРТНЬОРИ Е НЕОБХОДИМО:

1, Да имате регистрирана фирма;

2, Да имате тъговски обект регистриран по надлежния ред;

3, Да се обадите на телефони: 0887611653, 052/917197 или да попълните и изпратите данните си през форма "Контакти". 

ЗАБЕЛЕЖКА:  Транспортните разходи са за наша сметка без значение от количеството и стойността на поръчаните продукти, Куриерската фирма с която си партнираме е *СПИДИ* АД

 

 

Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024