Промоции

Полисорб Плюс срещу онкоинтоксикацията

Онкоинтоксикация

Към най-често срещаните нарушения в емоционалната и нервната сфера са: безсъние или неспокойство,нервност по време на сън през нощта, бърза уморяемост, обща слабост, загуба на апетит. Но това проявление на онкоинтоксикация не се ограничава, тъй като с времето настъпва пълно поражение върху вътрешните органи и тъкани на организма вследствие на метаболити на злокачествените клетки. Повечето от опасните елементи попадат в червата, кръвта и лимфата, които са органите, основни защитници на жизнените сили. Затова лекарите препоръчват на онкоболните пациенти изчистване на организма. Често туморите се развиват при наличие на различни хронични заболявания. И нерядко, много от тези заболявания провокират патологично клетъчно делене, както и последващо възникване на онкоинтоксикация.

Опасности при лечение от рак

Руските специалисти отбялязват, че избавлението от раковите токсини не само ще нормализира функционирането на организма и ще помогне за възстановяването на жизнените сили, но също така ще направи симптомите на основното заболяване, не толкова видими и остри. В противен случай, натрупването в организма на вредни и опасни вещества, може да доведе до сериозни последствия, като сред тях е необратимото нарушаване на работата на жизнено важни органи. Между другото, онкоинтоксикацията многократно увеличава необходимостта от специфично лечение на пациентите. Освен това, противотуморните препарати и лъчетерапията потискат имунитета. След продължителни и масирани курсове, пациентите могат не само дълго да имат нужда от рехабилитация, но дори и да умрат.

Природни ефекти

Прочистването на организма, облекчаването на симптомите на онкозаболяването и страничните ефекти от лечението му, става с помоща на двата природни елемента на препарата ПОЛИСОРБ ПЛЮС: силициеви частици и янтарна киселина. Янтарната киселина отдавна се използва при решаване на проблеми с алкохолна интоксикация и махмурлук и в комбинация със силиция помага при онкоинтокцикации. Освен това заедно с силиция, нейното действие многократно се умножава, както се увеличава и почистващия ефект на силиция. В допълнение, препарата ПОЛИСОРБ ПЛЮС е преминал множество клинични изпитания и е доказал своята ефективност при инфекциозни заболявания, алергии с различна етиология, бронхиална астма, псориазис, диария.

Двойна помощ

Частиците на силициевия диоксид имат висока поглъщателна способност и способност да извеждат от тялото вредни вещества, към които се отнасят както продуктите от разпада на злокачествените тумори така и токсините натрупани по време на смилането на храна или получени с приемането на противотуморни средства. Силициевият диоксид при попадане в стомашно-чревния тракт не нарушава неговата работа, напротив, помага да се нормализират храносмилателните функции. Янтърната киселина повишава производството на кислород, което води до усилване на енергийните ресурси. Всички химически препарати, които са насочени към спиране на разпространението на рака, са токсични. И колкото по-бързо се започнат очистителните процедури със силиции и янтарна киселина, толкова по-лесно ще протече фазата от лечение с лъчетерапия или химиотерапия. Между другото, препоръчително е да се използва периодично хранителната добавка ПОЛИСОРБ ПЛЮС и в ремисия, да се увеличи устойчивостта на организма срещу действието на външни и вътрешни негативни агенти.

Powered by OpenCart
Complete Foods © 2024